loading...
مجله خبری تفریحی پانامیک
آخرین ارسال های انجمن

آموزش درست کردن سوپ جو

poortal بازدید : 469 جمعه 11 بهمن 1392 نظرات (0)

 

سایت آشپزی پانامیک

راز و رمزها

* سوپ جو با آب مرغ خوشمزه‌تر می‌شود؛ چون آب مرغ بی‌رنگ است برای سوپ سفید جو مناسب‌تر است.

* جو حتماً باید خوب بپزد و لعاب بیندازد.

* شیر را گرم کنید چون اگر شیر سرد را در سوپ بریزید شیر می‌برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ برابر باشد دیگر سوپ بریده و اصطلاحاً (بره بره) نمی‌شود.

* برای غلیظ شدن سوپ می‌توانید ۲ قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.

* از قرص عصاره‌ی مرغ نیز می‌توانید برای تهیه سوپ جو نیز استفاده کنید.

* خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ اضافه کنید.

* جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ بریزید.

* هویج نگینی خرد شده برای سوپ مناسب‌تر است زیرا رنگ سوپ را سفیدتر نگه می‌دارد و زیباتر است.

* چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال، از آن جدا کنید.

* برای نگهداری جو پخته می‌توانید آن را در بسته‌های کوچک در فریزر نگهداری کنید تا پختن سوپ زمان کمتری بگیرد.

سایت آشپزی پانامیک

انواع سوپ جو

۱- سوپ جو با گوشت سر گنجشکی (قلقلی) همراه با مخلوط شیر، جعفری و گشنیز

۲- جو با گوشت سرگنجشکی یا رب گوجه فرنگی و مقداری برگ چغندر ریز شده

۳ـ جو با آب مرغ یا گوشت و چغندر و هویج نگینی خرد شده و کمی جعفری

۴- جو همراه با لوبیا سبز ریز شده، هویج نگینی خرد شده و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده

۵- جو همراه با تره فرنگی، خامه و زرده تخم مرغ

۶- جو همراه با عدس، رب گوجه فرنگی، هویج نگینی خرد شده و آب مرغ کم چربی یا بدون چربی

۷- جو همراه با لوبیا چیتی که از قبل خیس کرده، جوشانیده و آب آن را دور ریخته‌اید اصطلاحاً (لوبیا چیتی سفید شده) همراه با هویج و آب گوشت

۸- جو با کرفس و هویج نگینی خرد شده همراه با ماست چکیده

 جو و گندم خیس شده به نسبت مساوی و هویج، جعفری و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده (یا رب گوجه فرنگی) همراه با آب گوشت یا مرغ

۱۰- جو همراه با ورمیشل، هویج، سیب زمینی، گوجه فرنگی، نعنا و ترخون

۱۱- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، شلغم و هویج نگینی شده و اسفناج ریز شده

۱۲- جو همراه با فلفل دلمه‌ای ریز شده (رنگی و سبز) و آب گوشت یا مرغ

۱۳- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، هویج و برای روی سوپ پنیر تبریز و جعفری خرد شده

۱۴- جو همراه با آب گوشت یا مرغ و ۳ عدد پیاز درشت خلالی شده

۱۵- جو همراه با آب گوشت، سیر، گشنیز، گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده

۱۶- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، قارچ ورقه شده، سیب زمینی ترشی و هویج نگینی خرد شده، شیر، گوجه فرنگی رنده شده

۱۷- جو همراه با آب گوشت، زرشک و سیب زمینی

۱۸- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، هویج، گوشت یا مرغ پخته رشته شده و رب گوجه فرنگی

۱۹- جو همراه با جگر و سنگدان مرغ، هویج، رب گوجه فرنگی و کمی جعفری

۲۰- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، هویج، کاهو یک سانتی خرد شده

سایت آشپزی پانامیک

مواد لازم:

جو یک پیمانه

آب گوشت یا مرغ ۵ پیمانه

هویج یک عدد رنده شده یا خرد شده

خامه یک دوم پیمانه

شیر ۲ پیمانه

نمک، فلفل به میزان لازم

جعفری کمی، خرد شده

سایت آشپزی پانامیک

طرز تهیه:

* جو را از قبل خیس کرده، حدود دو ساعت با ۸ پیمانه آب بپزید تا کاملاً پخته و نرم شود.

* آب گوشت یا مرغ را با هویج و جو مخلوط کرده، حدود نیم ساعت دیگر بپزید.

* سپس شیر گرم کرده را به آن اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا سوپ جا بیفتد.

* نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.

* در انتها سوپ را با خامه مخلوط کرده، همراه با کمی جعفری سرو کنید.

سایت آشپزی پانامیک

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 400
  • کل نظرات : 49
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 124
  • آی پی امروز : 29
  • آی پی دیروز : 69
  • بازدید امروز : 158
  • باردید دیروز : 135
  • گوگل امروز : 15
  • گوگل دیروز : 41
  • بازدید هفته : 706
  • بازدید ماه : 4,990
  • بازدید سال : 22,970
  • بازدید کلی : 394,559