loading...

مجله خبری تفریحی پانامیک

مواد لازم :  اسفناج  750 گرم  قارچ  6 -7 عدد سیب زرد یا گلابی 2 عدد پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه  100 گرم  انار  1 عدد لیمو

آخرین ارسال های انجمن

طرز تهیه سالاد فصل رژیمی

poortal بازدید : 232 دوشنبه 23 دي 1392 نظرات (0)

مواد لازم :

 اسفناج  750 گرم
 قارچ  6 -7 عدد
سیب زرد یا گلابی 2 عدد
پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه  100 گرم
 انار  1 عدد
لیمو ترش 1 عدد
سرکه بالزامیک 3 ق غ
روغن زیتون 9 ق غ
نمک و فلفل به مقدار لازم
خامه 3 ق غ
نعنا خشک 2 ق م


طرز تهیه :
1 - سعی کنید از اسفناج جوان یا برگ های ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگ ها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید .

2 - قارچ ها را اسلایس کرده و سیب ها را نیز به همراه پوست یا بدون پوست اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا رنگ آنها تغییر نکرده و کمی هم مزه دار شوند .

3 - اسفناج ها را همراه انار دون شده و قارچ و سیب ها مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .

4 - سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود . سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .

نکات :
1 - می توانید به جای سیب یا گلابی از نارنگی نیز استفاده کنید که طعمی دیگر به سالاد شما می دهد.
2 - می توانید از چند گوجه گیلاسی (چری) نیز در ترکیب استفاده کنید .


3 - اگر دوست داشته باشید مغز گردو یا دانه کاج هم در این سالاد بسیار خوشمزه می شود .
4 - به جای اسفناج از سبزی به نام راکت یا حتی برگ تربچه هم میتوانید استفاده کنید .

منبع : peymooneh.com

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 400
  • کل نظرات : 49
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 124
  • آی پی امروز : 27
  • آی پی دیروز : 37
  • بازدید امروز : 341
  • باردید دیروز : 59
  • گوگل امروز : 12
  • گوگل دیروز : 25
  • بازدید هفته : 550
  • بازدید ماه : 773
  • بازدید سال : 30,355
  • بازدید کلی : 369,140