loading...
مجله خبری تفریحی پانامیک
آخرین ارسال های انجمن
poortal بازدید : 460 پنجشنبه 10 بهمن 1392 نظرات (0)

سایت آموزش پانامیک

مواد لازم :

 مرغ 750 گرم

سبزي پلو (تره، جعفري، گشنيز و شويد)يك كيلوگرم

 برنج پنج پيمانه

گرده غوره نصف پيمانه

نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

پيازدو عدد

رب گوجه فرنگييك قاشق غذاخوري

زعفرانبه ميزان لازم

گوجه فرنگييك عدد

کرفسيك شاخه


طرز تهیه :

برنج را خيس، سبزي را خرد كرده و كنار مي‌‌گذاريم، بعد مرغ را به همراه پياز،کرفس، نمك و فلفل پخته تا نيم‌پز شود. برنج را آبكش كرده و سبزي را لابه‌لاي آن اضافه مي‌‌كنيم. سپس به مرغ نيم‌پز كمي رب تفت داده شده و زعفران زده، كنار مي‌‌گذاريم،  برنج آبكش‌شده را در قابلمه ريخته و مرغ‌ها را روي آن مي‌‌چينيم و روي مرغ‌ها را پياز خام خلال شده مي‌‌ريزيم. گوجه را هم حلقه كرده و روي آنها مي‌‌گذاريم و روي همه اين مواد را گرد غوره مي‌پاشيم و بقيه برنج را اضافه مي‌‌كنيم، اجازه مي‌‌دهيم تا دم بكشد. در انتهاي پخت روي برنج روغن يا كره داغ ريخته، برنج را درون ظرف كشيده و مرغ‌ها را روي برنج قرار مي‌‌دهيم و آن را سرو مي‌‌كنيم.


نكته: اين پلو بايد با حرارت ملايم و در زمان طولاني‌تري پخته شود تا مرغ كاملا مزه‌دار و ترش شود.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 400
  • کل نظرات : 49
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 124
  • آی پی امروز : 17
  • آی پی دیروز : 89
  • بازدید امروز : 24
  • باردید دیروز : 121
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 298
  • بازدید ماه : 1,202
  • بازدید سال : 26,855
  • بازدید کلی : 476,098