loading...
مجله خبری تفریحی پانامیک
آخرین ارسال های انجمن
poortal بازدید : 381 دوشنبه 19 اسفند 1392 نظرات (0)

آموزش شیرینی پزی , سایت شیرینی پزی , اموزش درست کردن شیرینی کره ای , درست کردن شیرینی کره ای , شیرینی کره ای , طرز تهيه شیرینی کره ای , عکس شیرینی کره ای , آموزش درست کردن شیرینی , شیرینی مدل کره ای , شیرینی کره ای برای عید نوروز 93 ,

 

آرد : ۱ کیلو

پودر قند : ۳۷۵ گرم

روغن جامد : ۵۰۰ گرم (کره)

تخم مرغ : ۶ عدد

ماست تازه سفت : ۲ قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر :۱ قاشق مربا خوری

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

اسانس بادام : یک دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را خوب با همزن میزنیم بعد پودر قند را اضافه کرده میزنیم تا مخلوط شود سپس ماست و روغن( روغن را به مایع تبدیل کرده و سرد شود ) اضافه کرده و هم میزنیم بعد هل و پکینگ پودر و رنده پوست پرتقال را با آرد الک شده مخلوط میکنیم و به مواد کم کم اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.

سپس خمیر را با وردنه پهن نموده و با قالب دلخواه قالب میزنیم توی سینی فر چرب شده میچینیم

تزیین روی شیرینی :

تخم مرغ و زعفران و اسانس بادام را با هم مخلوط کرده روی خمیرهای قالب زده میمالیم و بعد پودر پسته یا کنجد یا پودر بادام یا پودر نارگیل روی آن میپاشیم یا می توانید از پودر بادام یا پسته و همین طور کنجد برای تزئین شیرینی ها قبل از گذاشتن در فر استفاده کرد.

آخر سر فر را با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه یا تا وقتی که زیر شیرینی طلائی شود در فر بپزید .سپس از فر خارج کرده ، بگذارید خنک شود و بعد از خنک شدن نوش جان کنید..

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 400
  • کل نظرات : 49
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 124
  • آی پی امروز : 66
  • آی پی دیروز : 55
  • بازدید امروز : 355
  • باردید دیروز : 440
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,139
  • بازدید ماه : 3,721
  • بازدید سال : 29,374
  • بازدید کلی : 478,617