طرز تهیه :
این دسر خوشمزه را با انار تهیه نمایید که رنگ بسیار زیبایی دارد. در ابتدا شیر، آب، نشاسته، کاسترد و شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود. آجیل را درشت خرد کرده در کف سه ظرف میریزیم. بعد مخلوط کاسترد را تا یک سانت و نیم به لبه ظرف مانده میریزیم. پس از سرد شدن، پودر ژله را که در آب جوش حل کرده و به آن آب سرد اضافه کردهایم روی کاسترد و انار دانه شده ریخته، در یخچال میگذاریم تا سفت شود و روی آن را با خامه تزئین میکنیم.
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 436 | panamic |
![]() |
0 | 385 | panamic |
![]() |
0 | 249 | panamic |
![]() |
1 | 665 | panamic |
![]() |
0 | 267 | panamic |
![]() |
0 | 258 | panamic |
![]() |
0 | 364 | panamic |
![]() |
0 | 321 | panamic |
![]() |
0 | 296 | panamic |